dinsdag 24 mei 2011

BBQ 21 mei

Ik volgde een week lang de weerberichten op de voet. Bij een bbq en een springkasteel hoort namelijk mooi weer. Het zag er hoopgevend uit, maar de dag zelf was het toch nog bang afwachten. Ik stond op met een stralend zonnetje: YES! Snel een koffie en dan beginnen aan de voorbereidingen voor de bbq. Het was even stressen, maar uiteindelijk geraakte alles toch op tijd in Wommelgem.

Het springkasteel werd opgesteld en zag er super uit. Alle tafels en stoelen buiten, want met zo'n weer moest er niet binnen gegeten worden! Alle helpers paraat en in topvorm! Dit zou ongetwijfeld een geweldige dag worden!

's Middags amuseerden de kinderen zich rot op het springkasteel en met allerhande waterspelletjes. De ouders en grootouders keken genietend toe. Tussendoor werd er uiteraard ook gegeten en gedronken.
's Avonds (en 's nachts) was het nog een gezellig samenzijn met de iets oudere generatie. De BBQ viel in de smaak en er werden heel wat drankjes genuttigd. Er werden ook heel wat mooie prijzen gewonnen met de (door de mama georganiseerde) tombola.

Zeker een fijne en succesvolle dag!

Zaterdag had ik uiteraard geen tijd gehad om te fietsen, zondag moesten er dus kilometers gedaan worden. Yannick reed zijn eerste koers in Hulshout en het werd dus een retourtje Hulshout. Mooi ritje trouwens, maar wat een wind...

Nog een welgemeende DANK U WEL aan iedereen die er zaterdag bij was en een heel speciale DANK U WEL aan alle helpers!!!

Kon je er zaterdag niet bij zijn, maar wil je mij toch nog steunen? Dat kan nog steeds via kilometersponsoring!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten